KOTI LÄMPIMÄKSI UUSIUTUVALLA ENERGIALLA

Logo link to home

Lämmin koti on suomalaisille itsestäänselvyys, jota tuleeharvoin ajatelleeksi. Ilmaistase ei kuitenkaan ole, sillä lämmittäminen on omakotitalon suurin kuluerä. Erilaisiatapoja saada talo lämpimäksi on monia: sähkö,puu, kaukolämpö, öljy, kaasu, pelletti, hake sekä erilaiset hybridijärjestelmät– ja uusiutuvaa energiaa hyödyntävät lämpöpumput.

Laajensimme toimintamme kattamaan myös uusiutuvaa energiaa hyödyntävät lämmitysratkaisut.

Aurinkosähköstä keskustellessa ymmärsimme suurimman tarpeen liittyvän usein kodin lämmitykseen, koska siellä on suurin säästöpotentiaali. Aurinkopaneelit ovat huono ratkaisu lämmittämiseen, sillä lämmityskaudella on kylmä ja pimeä, jolloin aurinkopaneelit eivät tuota sähköä. Ihmisten halu hyödyntää uusiutuvaa energiaa on kuitenkin todellinen. Etenkin öljylämmitteisissä taloissa toivotaan ympäristön kannalta kestävämpää vaihtoehtoa.

Valitsimme ratkaisuksi ilma-vesilämpöpumpun, joka tuottaa lämpöä ulkoilmasta. BOSCH 7000i vesi-ilmalämpöpumpun hyötysuhde (eli kuinka tehokkaasti ulkoilmasta pystytään lämpöä tekemään) on lähes maalämpöjärjestelmän tasoa - hinta taas on merkittävästi edullisempi! Ilma-vesilämpöpumpun käyttöönotto ei vaadi maalämpökaivon poraamista, joten järjestelmä saadaan nopeasti ja pihaa tärvelemättä käyttöön.

Asiantuntijamme suunnittelevat järjestelmän vaihdon ja laskevat taloudellisen säästön tarkasti. Keskimäärin uusi lämmitysjärjestelmä pienentää lämmityskuluja noin 50-60% vuodessa. Tarjoamme myös lämmitysjärjestelmät ”avaimet käteen” -palveluna. Puramme vanhan järjestelmän pois ja kierrätämme vanhan laitteiston. Talon ulkopuolelle asennamme tyylikkään ja markkinoiden nykyaikaisimman ulkoyksikön, joka liitetään talon sisälle asennettavaan sisäyksikköön. Sisäyksikössä on digitaalinen näyttötaulu, josta lämmitysjärjestelmää hallitaan. Käyttö on helppoa ja yksinkertaista. Yksikön sisällä on lisäksi integroitu rosterinen lämminvesivaraaja. Tarvittaessa asennamme järjestelmään myös Bosch Nordic työsäiliön, jotta ulkoyksikön sulatus toimii varmasti. Lisäksi tämä ratkaisu vähentää käynnistymiskertoja ja näin pidentää laitteiston käyttöikää.Aurinkotekniikan asentamilla Bosch ilma-vesilämpöpumpuilla on markkinoiden paras takuu: 6 vuotta lämpöpumpulle ja 10 vuotta kompressorille.

Mikäli lämmitysjärjestelmän uusiminen on ajankohtaista,teemme mielellämme maksuttoman kartoituksen, jossa selvitämme uusiutuvan energian mahdollisuudet kotisilämmittämisessä.

Uusimmat artikkelit

AURINKOSÄHKÖVOIMALAN    MITOITTAMINEN OMAKOTITALOON

AURINKOSÄHKÖVOIMALAN MITOITTAMINEN OMAKOTITALOON

Aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö on ilmaista, ja käyttäessäsi tuottamasi sähkön itse, säästät sähkön ostohinnan, sähköveron, arvolisäveron sekä sähkön siirtohinnan.

  RAULI  - KIINNITYSJÄRJESTELMÄ AURINKOPANEELEIDEN HARJAKATTOASENNUKSIIN

RAULI - KIINNITYSJÄRJESTELMÄ AURINKOPANEELEIDEN HARJAKATTOASENNUKSIIN

Syksyllä 2019 toimme markkinoille RAULI -kiinnitysjärjestelmän. Se suunniteltiin yhteistyössä Nesco Oy:n kanssa.

TUTKITUSTI TYYTYVÄISET ASIAKKAAT - SE PIDETÄÄN, MIKÄ LUVATAAN.

TUTKITUSTI TYYTYVÄISET ASIAKKAAT - SE PIDETÄÄN, MIKÄ LUVATAAN.

Toimintaamme ohjaa Meidän Tapa -konsepti. Vuonna 2018 toteutimme asiakastyytyväisyyskyselyn, jotta näemme miten ihmiset kokevat konseptin ja täyttyvätkö toiminnalle asetetut laatukriteerit.