Suomen Aurinkotekniikka Oy vahvistuu energia-alan huippuosaajalla

10/8/2018
Logo link to home

Suomen Aurinkotekniikka Oy vahvistuu energia-alan huippuosaajalla

Vattenfall Lämpö Oy:n entinen myyntijohtaja Juhani Vättö ja Suomen Aurinkotekniikka Oy aloittavat yhteistyön, jonka päämääränä on Aurinkotekniikan aseman vahvistaminen pk-yrityksien aurinkosähkömarkkinoilla.

Suomen Aurinkotekniikka Oy on uusiutuva energia-alan kasvuyritys, joka toteuttaa aurinkosähköjärjestelmiä avaimet käteen -palveluna. Vättö omaa vuosikymmenten kokemuksen energiatehokkuusliiketoiminnasta tuoden nuorekkaaseen Aurinkotekniikkaan tietoa ja laajan suhdeverkoston, joka yhdistettynä intohimoiseen työkulttuuriin tuo voimaa jatkaa strategian mukaista kasvua.

”Aurinkoenergia on loistava ratkaisu alentaa yritysten kasvavia energiakuluja, koska voimaloihin sijoitetulle pääomalle saadaan hyvä tuotto. Suomessa on valtava määrä yritysten toimitiloja, joihin aurinkovoimala on nyt paras energiainvestointi. Nyt on vain varmistettava, että yritykset mitoittavat hankittavan laitoksen oikein ja optimoivat investoinnin järkevästi. Näissä keskusteluissa on minulla paljon annettavana. Haluan varmistaa, että aurinkovoimalan hankkivat asiakkaat ovat tyytyväisiä vielä useiden vuosienkin päästä.” Toteaa Juhani Vättö

Ennen Aurinkotekniikalle tuloa Vättö työskenteli Skapat Energia Oy:n energiatehokkuusosaston johtajana sekä Enegia Oy:lla vanhempana energia-asiantuntijana. Koulutukseltaan Vättö on energiatekniikan diplomi-insinööri.

Lisätietoja

Ville Tiainen
Toimitusjohtaja
Suomen Aurinkotekniikka Oy
044 979 5042
ville.tiainen@aurinkotekniikka.fi

Juhani Vättö
Yritysmyynti
Suomen Aurinkotekniikka Oy
044 988 5464
juhani.vatto@aurinkotekniikka.fi

Kysyttävää? Haluatko tarjouksen?
Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä.

Minulle saa lähettää sähköpostilla tietoa Aurinkotekniikan tuotteista ja palveluista sekä muista kiinnostavista aiheista. Suostumuksen voi peruuttaa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Lisätietoja käytännöistä löydät tietosuojaselosteestamme.

Kiitos yhteydenotosta!
Oops! Something went wrong while submitting the form.