Aurinkotekniikka.fi logo

KATTOTURVATUOTTEET

Ovatko kattotikkaasi kunnossa? Puuttuvatko lumiesteet katoltasi? Olemme kartoittaneet yli tuhat kattoa ja todenneet, että talojen kattoturvatuotteissa on paljon puutteita. Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus päivittää kattoturvatuotteesi kuntoon.

Seinätikkailla varmistat turvallisen kulkutien katolle. Lapetikkaat, eli kattotikkaat turvaavat katolla kulkemisen harjalle ja huoltokohteille.

OTA YHTEYTTÄ:

OTA YHTEYTTÄ NIIN ME SELVITÄMME
MITEN SINÄ PYSTYT HYÖDYNTÄMÄÄN
UUSIUTUVAA ENERGIAA KODISSASI.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lumiesteiden tarkoituksena on estää katolta putoavan lumen ja jään aiheuttamat vahingot ihmisille, talon rakenteille ja omaisuudelle. Lumieste suositellaan asennettavaksi koko lappeen mitalle, sillä lyhyisiin, esim. vain uloskäynnin kohdalle sijoitettuihin esteisiin kohdistuva lumikuorma voi muodostua liian raskaaksi

Kulkusilta mahdollistaa paitsi turvallisen kulkemisen katolla, myös tehokkaat huoltotoimet. Kulkusillan pinta on karhennettu estämään liukastumista.

Olemme yhteistyössä Orimattilalaisen Nesco Oy:n kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaille Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja kattoturvatuotteita