Aurinkotekniikka.fi logo

LÄMPÖPUMPUT

Lämmityskustannukset ovat omakotiasujan suurin vuosittainen menoerä.Vaihtamalla öljy- tai sähkölämmityksen lämpöpumppuun, voit säästää jopa 50 – 70% vuotuisista lämmityskustannuksistasi. Tarjoamme lämpöpumppuratkaisut avaimet käteen -palveluna.

Jos talossasi on vesikiertoset patterit tai lattialämmitysputket, on vesi-ilmalämpöpumppu oiva vaihtoehto kotisi lämmönlähteeksi. Nykyaikaisella invertterikompressorilla varustetulla vesi-ilmalämpöpumpulla voit säästää vuotuisissa lämmityskustannuksissa 50 – 60 %!

Lue lisää

Maalämpöjärjestelmä kerää maaperään varastoitunutta lämpöenergiaa, joka on peräisin auringonsäteilystä. Lämmönlähde on ehtymätön. Lämpöenergia voidaan käyttää rakennusten ja käyttöveden ja sisäilman lämmittämiseen.

Parhaan vuosittaisen säästön tuottava maalämpöpumppu on loistava vaihtoehto kotisi lämmönlähteeksi. Nykyaikaisella invertterikompressorilla varustetulla maalämpöpumpulla voit säästää vuotuisissa lämmityskustannuksissa jopa 70 %!

Lue lisää

Jos kotisi lämpenee sähköpattereilla tai sähköisellä lattialämmityksellä, voit pienentää lämmityslaskuasi yhdellä tai useammalla ilmalämpöpumpulla.

Ilmalämpöpumppu levittää lämmön miellyttävästi huoneeseen ja oikealla sijoittelulla yhdellä pumpulla voidaan lämmittää useampaakin huonetta.

Lisäksi ilmalämpöpumppu mahdollistaa kodin viilennyksen kesähelteillä, joten se on hyvä lisä myös muiden lämmitysjärjestelmien rinnalle.

Lue lisää

Tutustu toteuttamiimme lämmitysjärjestelmä kohteisiin. Mikäli lämmitysjärjestelmän vaihto on ajankohtainen seuraavan vuoden aikana, tarjoamme sinulle maksuttoman kartoituskäynnin.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ:

OTA YHTEYTTÄ NIIN ME SELVITÄMME
MITEN SINÄ PYSTYT HYÖDYNTÄMÄÄN
UUSIUTUVAA ENERGIAA KODISSASI.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.