Aurinkotekniikka.fi logo

VESI-ILMALÄMPÖPUMPUT
OMAKOTITALOON

Miksi vesi-ilmalämpöpumppu?

Jos talossasi on vesikiertoset patterit tai lattialämmitysputket, on vesi-ilmalämpöpumppu oiva vaihtoehto kotisi lämmönlähteeksi. Nykyaikaisella invertterikompressorilla varustetulla vesi-ilmalämpöpumpulla voit säästää vuotuisissa lämmityskustannuksissa 50 – 60 %! Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos käytät tällä hetkellä 3000€ vuodessa lämmitysöljyyn, maksaa lämmitys vesi-ilmalämpöpumpulla parhaimmillaan vain 1200€ vuosittain.  Säästät siis 1800€ vuodessa!

Toimintaperiaate

Vesi-ilmalämpöpumppu sitoo ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa höyrystimen avulla kylmäaineeseen, joka kaasuuntuu.

Kaasu puristetaan kokoon kompressorilla ja kuumentunut kaasu johdetaan lauhduttimelle, joka luovuttaa lämmön kodin lämmitysvesikiertoon ja lämpimän käyttöveden valmistukseen.

Vesi-ilmalämpöpumppu ei vaadi maalämmön tavoin energiakaivon poraamista, joten se on investointikustannuksiltaan selvästi edullisempi vaihtoehto.

OTA YHTEYTTÄ:

OTA YHTEYTTÄ NIIN ME SELVITÄMME
MITEN SINÄ PYSTYT HYÖDYNTÄMÄÄN
UUSIUTUVAA ENERGIAA KODISSASI.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Anna asiantuntijan auttaa

Vesi-ilmalämpöpumppua hankkiessa on oikeanlainen mitoitus ja asennus avain asemassa, jotta kotisi pysyy lämpimänä kaikissa olosuhteissa ja saavutat parhaan mahdollisen säästön lämmityskustannuksissa.

Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi ja suunnittelevat maksutta juuri sinulle parhaan lämmitysratkaisun. Maksuttomalla kartoituskäynnillä asiantuntijamme mitoittavat sinulle sopivan kokoisen laitteiston, suunnittelee asennuksen ja laskee uudella järjestelmällä saavutettavat säästöt.

Kartoituskäynti ei sido teitä mihinkään.

BOSCH laitteilla on markkinoiden paras kuuden vuoden täystakuu ja kompressorilla kymmenen vuoden täystakuu