Aurinkotekniikka.fi logo

MAALÄMPÖJÄRJESTELMÄT
OMAKOTITALOON

Miksi maalämpöpumppu?

Jos talossasi on vesikiertoset patterit tai lattialämmitysputket on parhaan vuosittaisen säästön tuottava maalämpöpumppu loistava vaihtoehto kotisi lämmönlähteeksi. Nykyaikaisella invertterikompressorilla varustetulla maalämpöpumpulla voit säästää vuotuisissa lämmityskustannuksissa jopa 70 %!

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos käytät tällä hetkellä 3000€ vuodessa lämmitysöljyyn, maksaa lämmitys maalämpöpumpulla parhaimmillaan vain 900€ vuosittain. Säästät siis 2100€ vuodessa!

Toimintaperiaate

Maalämpöpumppu hyödyntää pihalle porattavasta energiakaivosta kerättyä maan lämpöenergiaa. Lämmönkeruuneste lämmittää höyrystimessä olevan kylmäaineen, joka kaasuuntuu. Kaasu puristetaan kompressorilla kokoon ja se kuumenee. Kuuma kaasu ajetaan lauhduttimeen, joka luovuttaa lämmön kodin lämmitysvesikiertoon ja lämpimän käyttöveden valmistukseen.

Maaperän lämpötila pysyy tasaisena ympäri vuoden ja maalämpöpumppu toimii tehokkaasti kovimmillakin pakkasilla.

BOSCH Compress 7001i LWM on inverter-maalämpöpumppu - oikea maalämpöpumppujen kuningas. Viimeisimmällä tekniikalla varustettua Compress 7001i:tä ohjataan uudella värikkäällä kosketusnäytöllä tai älylaitteella ProControl-sovelluksen kautta mistä vain. Laitteen kruunaa tyylikäs valkoinen lasipinta.

Kierroslukuohjattu kompressori säätää tehoaan portaattomasti eikä koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Se toimii erinomaisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Vuosihyötysuhde (SCOP) on parhaimmillaan uskomaton 5,85. Se on alansa huippua ja laitteen energialuokka on lämmityskäytössä A+++.

Anna asiantuntijan auttaa

Maalämpöpumppua hankkiessa on oikeanlainen mitoitus ja asennus avainasemassa, jotta kotisi pysyy lämpimänä kaikissa olosuhteissa ja saavutat parhaan mahdollisen säästön lämmityskustannuksissa.

Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi ja suunnittelevat maksutta juuri sinulle parhaan lämmitysratkaisun. Maksuttomalla kartoituskäynnillä asiantuntijamme mitoittavat sinulle sopivan kokoisen laitteiston, suunnittelevat asennuksen ja laskevat uudella järjestelmällä saavutettavat säästöt.

Kartoituskäynti ei sido teitä mihinkään.

OTA YHTEYTTÄ:

OTA YHTEYTTÄ NIIN ME SELVITÄMME
MITEN SINÄ PYSTYT HYÖDYNTÄMÄÄN
UUSIUTUVAA ENERGIAA KODISSASI.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.