Aurinkopaneelit kotiin

27/9/2018
Logo link to home

Aurinkopaneelien hyödyntäminen on omassa kodissa järkevää. Aurinkosähkövoimala on huoltovapaa järjestelmä, joka tuottaa ilmaista ja päästötöntä sähköä. Aurinkopaneelien toiminta perustuu kirkkauteen ja tehokkain aika aurinkosähkön tuottamiseen on helmikuusta lokakuun loppuun. Pimeän talven vuoksi aurinkopaneeleilla ei ole mahdollista tulla Suomessa omavaraiseksi, vaan järkevintä on mitoittaa järjestelmä siten, että aurinkopaneelit tuottavat 15-30% talon vuosittaisesta sähkön kulutuksesta.

Olemme asentaneet tuhansia aurinkopaneeleita kotien katoille ja kartoittaneet satojen pientalojen potentiaalin aurinkosähkön tuottamiseen. Erilaisissa messu- ja toritapahtumissa olemme neuvoneet kymmeniätuhansia aurinkopaneeleista kiinnostuneita ihmisiä. Halusimme tiivistää kokemuksemme ja aurinkopaneeleita kotiin miettivien ihmisten kysymykset yhteen paikkaan, joten pystytimme sivuston, jossa kerromme mitä asioita hankittaessa aurinkopaneeleita kotiin tulee ottaa huomioon.

AURINKOPANEELIT KOTIIN.FI

Katto- ja talotyyppejä joissa aurinkopaneeleita hyödynnetään on lukematon määrä. Aurinkopaneelit pystytään asentamaan kaikille kattomateriaaleille. Esittelemme erilaiset ratkaisutavat selkeillä asennusvideoilla.

Aurinkopaneeleiden hankkiminen kotiin on järkevä sijoitus. Taloudellinen kannattavuus on asia, joka herättää kiinnostusta ja mielipiteitä. Mielestämme paras keino investoinnin taloudellisen kannattavuuden laskemiseen on sijoitetun pääomantuoton selvittäminen. Kirjoitimme näkemyksestämme tekstin, jonka pääset lukemaan tästä.

Löydät sivuilta yhteystietoja asiakkaille, joilta voit tiedustella heidän kokemuksiaan aurinkopaneeleiden hyödyntämisestä.

Toivottavasti tekemästämme sivustosta on apua - Aurinkoista syksyä!

Kysyttävää? Haluatko tarjouksen?
Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä.

Minulle saa lähettää sähköpostilla tietoa Aurinkotekniikan tuotteista ja palveluista sekä muista kiinnostavista aiheista. Suostumuksen voi peruuttaa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Lisätietoja käytännöistä löydät tietosuojaselosteestamme.

Kiitos yhteydenotosta!
Oops! Something went wrong while submitting the form.