Kumppanit

Logo link to home

Teemme tiivistä yhteistyötä useiden alan toimijoiden kanssa.

Olemme olleet mukana eri yhtiöiden aurinkopaneeliliiketoimintojen käynnistämisessä, myyntikonseptien rakentamisessa sekä myyjien kouluttamisessa. Suomessa monet alan isoimmista toimijoista hyödyntävät osaamistamme järjestelmien toimituksissa ja ovat luottaneet asennuspuolen hoidettavaksemme. Viime vuosina on yleistyneet yhteistyöt, joissa olemme ottaneet hoidettavaksi kumppaneiden myyntiliiketoiminnan.

Kumppanuus voi yksinkertaisimmillaan olla yksittäisen kohteen teettämisen aliurakointina kauttamme tai kenties haluat siirtyä hyödyntämään RAULI-kiinnikkeitä omassa liiketoiminnassasi?

Laajoissa kumppanuuksissa tarjoamme palvelua koko asennusliiketoiminnan (asiakaskontakti, materiaalihallinta, asennus, dokumentaatio) ulkoistamiseen. Pystymme auttamaan myyjien tuote- ja myyntikoulutuksissa sekä tekemään kumppanin nimissä myyntiä sovitulla laajuudella.

Mikäli etsit hyvämaineista ja luotettavaa kumppania liiketoimintasi kehittämiseen, kerromme mielellämme osaamisestamme. Alla on listattu erilaisia kumppanuusmalleja, joita olemme toteuttaneet.

Aurinkopaneeleiden hankkiminen
kotiin on järkevä sijoitus

Toimitusjohtajamme Ville Tiainen piti Rakenna ja Remontoi messuilla asiantuntijapuheenvuoron.

KATSO VIDEO

Taloudellinen kannattavuus

Kuinka kauan kestää, ennen kuin aurinkopaneelit ovat maksaneet itsensä takaisin?

KATSO VIDEO
Liiketoiminnan käynnistäminen

Oletko käynnistämässä aurinkosähköön liittyvää liiketoimintaa? Kaipaatko mielipidettä tai vaihtoehtoista näkemystä ajatuksillesi vai haluatko keskustella ajatuksistasi? Mielestämme kaikkea ei tarvitse opetella kantapään kautta, vaan ala kehittyy yhteistyön ja kokemuksien jakamisen kautta. Vaihdetaan ajatuksia, todennäköisesti löydämme keinon tehdä yhteistyötä, joka hyödyttää molempia osapuolia.

Myynti

Tarvitsetko lisävoimaa aurinkopaneeleiden myyntiin? Olemme olleet mukana kehittämässä eri toimijoiden myyntikonsepteja sekä konkreettisesti kouluttamassa myyjille tuote- ja myyntiosaamista. Toteutamme kumppaneiden aurinkopaneelimyyntiä sovitussa laajuudessa. Yksinkertaisimmillaan kyseessä voi olla etäyhteydellä myytyjen kohteiden kartoituskäynnit tai suoramyynti tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Laajimmillaan Suomen Aurinkotekniikka Oy vastaa koko myyntiprosessin hoitamisesta kumppanin brändillä.

Asennus

Asiakastyytyväisyyden kannalta asennuksen sujuvuudella on valtava merkitys. Ovathan asentajat se ammattiryhmä, joka viettää eniten aikaa asiakkaan kanssa. Asennusryhmiemme ammattitaidosta olemme erityisen ylpeitä ja asiakaskokemustamme kuvaava NPS-luku on +77. Asiakastyytyväisyyttä mitattaessa 96 % asiakkaista kertoi asentajiemme olleen hyvin tai erittäin palveluhenkisiä. Asennuksen siisteydestä 94 % totesi työn sujuneen hyvin tai erittäin siististi.

Asentajiemme ammattitaitoa hyödynnetään laajasti alan sisällä. Kyse voi olla yksittäisten asennuksien tai projektin hoitamisesta aliurakointina. Laajimmillaan otamme koko toimitusketjun hoitaaksemme ja sinä voit keskittyä aurinkopaneeleiden myymiseen. Hoidamme tarvittaessa yhteydenpidon asiakkaaseen, materiaalihallinnan, varsinaisen asennuksen, asiakaspalvelun ja myös mahdolliset reklamaatiot.

Komponentit

Haluatko hyödyntää RAULI-kiinnitysjärjestelmää myös omassa liiketoiminnassasi? Onko sinulla tiedossa hanke, joka vaatii kiinnitysjärjestelmältä normaalia enemmän? Hienoa! Ota yhteyttä niin selvitetään järkevin keino tilanteen ratkaisemiseksi.

Alihankkijaksi

Etsitkö kanavaa saada lisää aurinkopaneeleiden asennustöitä asentajillesi? Mekään emme ehdi kaikkialle, joten uskomme tässäkin asiassa yhteistyöhön. Ota yhteyttä, todennäköisesti löydämme keinon tehdä yhteistyötä, josta molemmat hyötyvät.