Energianhallintaa aamusta aamuun. Tutustumaan laajaan valikoimaamme aurinkopaneeleja ja muita energianhallintaratkaisuja.
Lue lisää

Aurinkopaneelit

Tiesitkö, että puolentoista tunnin auringonpaiste riittää tuottamaan maapallon vuoden sähkön tarpeen?

Suomessa aurinkopaneeleilla on järkevää tuottaa 15–30 % vuoden aikana käyttämästään sähköstä. Aurinkopaneeleilla tuottamasi sähkö on ilmaista, josta et maksa energia- tai siirtohintaa, etkä myöskään sähkö- ja arvolisäveroa. Oikein mitoitettu aurinkosähköjärjestelmä tuo 5–10 % tuoton sijoittamallesi rahasummalle.

referenssit ikoni

Referenssit

Parhaiten palvelumme laadusta osaavat kertoa asiakkaamme.
Heistä 95% on tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä tekemäänsä hankintaan.

LUE LISÄÄ

Oikeanlaista aurinkosähköjärjestelmää suunniteltaessa tulee huomioida nykyinen tapasi käyttää sähköä, sekä tulevaisuuden mukanaan tuomat muutokset.

Esimerkiksi sähköinen liikenne, oletko kenties hankkimassa sähköä polttoaineenaan käyttävää autoa? Sähkölämmitteisen talon aurinkopaneelitarve on erilainen kuin kaukolämmöllä lämpenevässä kodissa. Oletko vaihtamassa öljylämmitystä energiatehokkaaseen lämpöpumppuun? Nämä ja monta muuta asiaa tulisi huomioida aurinkopaneeleiden määrää mietittäessä.

Olemme toteuttaneet tuhansia pientalojen aurinkosähkövoimaloita. Aurinkopaneelit on mahdollista asentaa kaikille kattomateriaaleille.

Aurinkosähkövoimalan mitoittaminen ville tiainen kuva

Aurinkosähkövoimalan mitoittaminen?

Usein törmää ajatukseen, että auringolla tuotettaisiin kaikki kotona tarvittava sähkö. Tämä on ajatuksena hieno, mutta...

LUE LISÄÄ


Tarjoamme maksuttoman kartoituksen kaikille aurinkosähkön hyödyntämisestä kiinnostuneille. Kartoitus ei sido mihinkään.