AURINKOTEKNIIKKA Energianhallintaa aamusta aamuun

Aurinkosähköjärjestelmä on nykyaikaisen kodin energiajärjestelmän keskiössä. Tehostamme sen toimintaa akuilla ja ohjausjärjestelmillä, parantaen itsetuotetun aurinkosähkön hyödyntämistä ja pienentäen asumiskustannuksia. Pörssisähköasiakkaille tarjoamme ratkaisuja optimoidun sähkökustannusten varmistamiseksi. Meiltä saat myös tarvittavat huollot ja päivitykset.

Olemme kumppanina matkalla kohden optimoitua energianhallintaa. Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme aurinkopaneeleja ja muita energiaratkaisuja, jotka tekevät kodistasi energiatehokkaamman ja kustannustehokkaamman.

Aurinkopaneelit

Avaimet-käteen aurinkosähköjärjestelmät.

Aurinkopaneeliakustot

Lataa akustoihin aurinkosähköä tai yösähköä.

Energianhallintapalvelut

Täysi hyöty aurinkosähköjärjestelmästäsi.

Huollot ja päivitykset

Kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut.

Laadukkaat ja tehokkaat aurinkopaneelijärjestelmät

Käytämme aurinkopaneelijärjestelmissämme laadukkaita N-Tyypin ja TOPCON-teknologian aurinkopaneeleita, joiden tehot vaihtelevat tällä hetkellä 420Wp-580Wp teholuokassa. Autamme valitsemaan kohteeseenne parhaiten sopivat aurinkopaneelit sekä optimoidun invertterin, jossa on huomioitu tulevaisuuden tarpeet.

Invertterivalikoimamme on laaja, mutta suosituin invertterimme on tällä hetkellä Growattin valmistamat hybridi-invertterit. Mikroinverttereitä saa myös kauttamme.

Komponenttien toimittamiseen käytämme pitkäaikaisia vakavaraisia tukkuliikkeitä, joiden kanssa varmistamme huolettoman hankinnan sekä aurinkopaneelien, invertterien ja muiden komponenttien toimitusketjun tarkistamisen.

Pyydä lisätietoa

Akustot

Hanki aurinkopaneelijärjestelmäsi täydentämään akusto ja saat enemmän irti aurinkosähköstäsi. Akusto varastoi aurinkopaneelien tuottaman sähkön, jolloin voit käyttää sitä joustavasti myös iltaisin, öisin ja pilvisinä päivinä. Akuston voi ladata myös sähköverkosta ja hyödyntää energiaa, kun se on edullisinta pörssisähkön hinnoilla.

Akuston tehokas liittäminen aurinkosähköjärjestelmään edellyttää hybridi-invertteriä, mutta kaikki hybridi-invertterit eivät ole yhteensopivia kaikkien akustojen kanssa. Ei hätää, me autamme tässä! Jos olet kiinnostunut päivittämään aurinkosähköjärjestelmääsi akustolla, suunnittelemme yhdessä kanssasi parhaan ratkaisun. Invertterin päivittäminen akuston asennuksen yhteydessä on pieni lisäkustannus, mutta se tarjoaa usein parhaat hyödyt. Lisäksi hyvitämme vanhan invertterisi.

Pyydä lisätietoa
Lue lisää aiheesta

Energianhallintapalvelu

Vision energianhallintapalvelu mahdollistaa itse tuotetun aurinkosähkön mahdollisimman tehokkaan hyödyntämisen. Voit seurata aurinkovoimalasi tuotantoa ja sähkön kulutustasi missä ja milloin haluat. Palvelu voidaan lisätä jo käytössä olevaan aurinkovoimalaan, jolloin voit seurata voimalasi tuottoa lähes reaaliajassa.

Kun järjestelmään on asennettu verkkorajapinnan mittaus, saat eriteltynä tarkan tiedon käytetyn sähköenergian määrästä, kuten osto- ja myyntisähkön osuudet. Kulutusmittausta voidaan käyttää yhdessä kulutuksenohjauksen kanssa. Ohjauksessa voidaan ottaa huomioon kiinteistön oma sähkönkulutus, jolloin voit hyödyntää aurinkovoimalasi tuottamaa sähköenergiaa paremmin. Esimerkiksi voit lämmittää taloasi tai ladata autoasi silloin, kun sähkö on halvimmillaan. Meiltä myös sähköauton lautauspisteet.

Pyydä lisätietoa

Huollot ja päivitykset

Aurinkotekniikka tarjoaa kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut aurinkosähköjärjestelmien omistajille. Aurinkopaneelien asennus vaatii erityistä huolellisuutta vesikaton jasähköjärjestelmän herkkyyden vuoksi. Me autamme sinua varmistamaan, että kaikki on kunnossa.

Voit tilata vuositarkastuksen ja huollonpientaloon, maatilalle tai yrityksellesi. Tarkastamme asennuksen standardienmukaisuuden ja kirjaamme mahdolliset korjaustarpeet. Sovittaessa korjaamme puutteet ja päivitämme järjestelmän nykyisten standardien mukaiseksi. Aurinkosähköjärjestelmien standardi vaatimukset ovat tarkentuneet vuosien varrella, esimerkiksi maadoitus vaatimusten ja invertterin palosuojalevyn osalta. Voimme päivittää järjestelmäsi vastaamaan nykypäivän vaatimuksia tarkastuksen ja mahdollisen laajennuksen yhteydessä.

Jos aurinkosähköjärjestelmäsi on viallinen tai ei täytä standardeja, korjaamme sen. Voimme toimia myös ulkopuolisena asiantuntijana asiakkaan ja toimittajan välillä. Tarjoamme korjauspalveluita myös urakoitsijoille reklamaatioiden ja takuukorjausten hoitamiseksi.

Pyydä lisätietoa

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeemme tilauksesta!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Meistä

Miksi valita meidät?

Aurinkotekniikka  on aurinkosähkönasiantuntijayritys ja rehellisyys ja asiakkaan kunnioittaminen ovat vahvat arvot, joiden pohjalta on luotu tapamme toimia Olemme suunnitelleet, myyneet ja asentaneet Suomessa tuhansia omakotitalojen aurinkosähkövoimaloita. Aurinkosähkötarpeiden ymmärtäminen on vahvinta osaamistamme.

Syksyllä 2019 toimme markkinoille RAULI-kiinnitysjärjestelmän aurinkopaneeleiden tehokkaaseen ja tyylikkääseen asentamiseen. Tuotteet on kehitetty sadoilla asennuskohteilla saatujen kokemuksien pohjalta. Lopputuloksena syntyi Suomessa suunniteltu, Suomessa valmistettu ja suomalaista (SSAB) terästä oleva, erittäin korkealaatuinen kiinnitysjärjestelmä. Kotimaassa RAULI vakiinnuttanut paikkansa ja Suomen lisäksi kiinnitysjärjestelmäämme viedään Pohjoismaihin, Baltiaan ja Eurooppaan.

Kokemus ja asiantuntijuus

Yli 4500 asennettua aurinkosähköjärjestelmää – luotettava kumppani uusiutuvan energian alalla. Jokainen asennuksemme on tehty tarkasti ja ammattitaidolla, varmistaen asiakkaidemme tyytyväisyyden ja energiatehokkuuden. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja hyödy aurinkoenergian eduista tänään! Yli 4500 asennettua aurinkosähköjärjestelmää

Laaja valikoima

Aurinkopaneelit, akustot, sähköauton latauspisteet ja tuotannon ohjausjärjestelmät kätevästi saman katon alta.

Rauli-kiinnitysjärjestelmä

Valitse Aurinkotekniikka, koska olemme myös kiinnikkeiden kehittäjä. Syksyllä 2019 esittelimme RAULI-kiinnitysjärjestelmän, joka on suunniteltu Suomessa, valmistettu suomalaisesta SSAB-teräksestä, ja kehitetty tuhansilla asennuskohteilla saatujen kokemusten perusteella. RAULI on vakiinnuttanut paikkansa kotimaassa ja sitä viedään nyt myös Pohjoismaihin, Baltiaan ja Eurooppaan Rauli kiinnikkeet aurinkotekniikalta

Huolto ja laajennuspalvelut

Et jää yksin laitteiden kanssa: Aurinkotekniikka tarjoaa kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut aurinkosähköjärjestelmien omistajille. Me huolehdimme järjestelmäsi toimivuudesta ja tehokkuudesta pitkälle tulevaisuuteen, varmistaen, että saat maksimaalisen hyödyn investoinnistasi. Olemme tukenasi jokaisessa vaiheessa – asennuksesta huoltoon ja päivityksiin.

Aurinkopaneelit ja akustot rahoituksella