Energianhallintaa aamusta aamuun. Tutustumaan laajaan valikoimaamme aurinkopaneeleja ja muita energianhallintaratkaisuja.
Lue lisää

Aurinkopaneelit ja akustot rahoituksella

Aurinkopaneelien hankintaan on saatavilla myös rahoitusmahdollisuuksia.

Tarjoamme joustavia rahoitusvaihtoehtoja yhteistyössä OP:n ja Santanderin kanssa, jotka mahdollistavat hankinnat sinulle sopivilla kuukausierillä. Rahoituspalvelumme kattaa niin pienet kuin suuremmatkin ostokset, antaen sinulle vapauden jakaa suuremman kertaostoksen pienempiin, hallittavampiin eriin. Voit myös halutessasi maksaa luoton kokonaisuudessaan pois milloin tahansa sopimuskauden aikana ilman lisäkuluja, tarjoten lisää joustavuutta ja kontrollia taloudelliseen suunnitteluusi.

Hae rahoitusta nyt ja saat 1 kuukauden korotonta maksuaikaa! Voit maksaa järjestelmän pois vasta sitten, kun aurinkosähkö jo tuottaa katolla, hyödyntäen siten aurinkoenergian taloudelliset edut heti alusta alkaen.

Rahoituksista on myös välillä kampanjoita joita voit kysyä tarjouspyynnön yhteydessä

OP-Rahoitus

Takaisinmaksun aloitat vasta kun aurinkosähköjärjestelmä on asennettu katollesi ja tuottaa sähköä.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

 • Joustava takaisinmaksuaika.
 • Korko OP-prime + 5,95 % *
 • Laskutuspalkkio 5 €/kk.
 • Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
 • Osuuspankin asiakkaat voivat seurata tiliä op.fi -verkkopalvelussa.

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 10,15 %, kun luoton korko on OP-prime + 5,95%, (8,65 % 05/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 10 232 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 81 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Santander Ostorahoitus

Hae rahoitusta nyt ja saat 1 kk korotonta maksuaikaa.

Santanderin Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset. Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin.

Tätä on Santander Ostorahoitus

 • Lainasumma 300 € - 40 000 €
 • Kortiton rahoitustuote
 • Kiinteä korko
 • Ei vakuuksia eikä takaajia
 • Avausmaksu aina 0 €
 • Maksuaikaa jopa 15 vuotta
 • Laskutus kuukausittain tasaerissä
 • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Ostorahoituksen kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

Rahoitusesimerkin tiedot kun kertaluotto 8 000,00 € ja sopimusaika 84 kk. Kuukausierä 145,10 € (erät 1-1: 66,27 €), sisältäen koron 9,95 % (erät 1-1: 0,00 %), luoton perustamismaksun 0,00 € ja käsittelykulun 12,50 €/kk (erät 1-1: 0,00 €/kk).Luottokustannukset yhteensä 4 097,31 €, luottohinta 12 097,31 € ja todellinen vuosikorko 13,45 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Palvelun tuottaa Santander Consumer Finance Oy, Risto Rytin tie 33, 00570 Helsinki.

Akustot myös rahoituksella

Hanki aurinkopaneelijärjestelmäsi täydentämään akusto ja saat enemmän irti aurinkosähköstäsi. Akusto varastoi aurinkopaneelien tuottaman sähkön, jolloin voit käyttää sitä joustavasti myös iltaisin, öisin ja pilvisinä päivinä. Akuston voi ladata myös sähköverkosta ja hyödyntää energiaa, kun se on edullisinta pörssisähkön hinnoilla. ämme vanhan invertterisi.