Aurinkotekniikka Oy on valittu Suomen 6.parhaaksi työpaikaksi pienten yrityksien sarjassa.

27/4/2023
Logo link to home

Riihimäkeläinen Suomen Aurinkotekniikka Oy on valittu Suomen 6.parhaaksi työpaikaksi pienten yrityksien (10-49 työntekijää) sarjassa.

Tämä on mieletön saavutus. Tunnustus on osoitus työyhteisön ja -kulttuurin toimivuudesta. Siitä miten kohtaamme toisemme ja ihmiset ympärillämme, kuinka suhtaudumme työn tekemiseen. Meidän kulttuurimme syntyy kaikkien aurinkotekniikkalaisten päivittäisen tekemisen kautta. Tämä palkinto on yhdessä ansaittu, kuvaa toimitusjohtaja Ville Tiainen tuntemuksiaan ”Suomen parhaat työpaikat” -listauksen julkistamisen jälkeen.

”Tiedän, että asiakas on se, joka mahdollistaa yrityksemme olemassaolon. Työntekijöiden hyvinvointi heijastuu suoraan asiakaskokemukseen, joten se on asia, johon tulee kiinnittää huomiota.”

Tutustu listaan Suomen parhaista työpaikoista 2023: https://greatplacetowork.fi/suomen-parhaat-tyopaikat-2023/

Kysyttävää? Haluatko tarjouksen?
Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä.

Minulle saa lähettää sähköpostilla tietoa Aurinkotekniikan tuotteista ja palveluista sekä muista kiinnostavista aiheista. Suostumuksen voi peruuttaa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Lisätietoja käytännöistä löydät tietosuojaselosteestamme.

Kiitos yhteydenotosta!
Oops! Something went wrong while submitting the form.