Toimitusjohtaja Ville Tiainen on ostanut Aurinkotekniikan koko osakekannan

24/7/2020
Logo link to home

Suomen Aurinkotekniikka Oy:n perustaja ja alusta alkaen toimitusjohtajana työskennellyt Ville Tiainen on ostanut yhtiön koko osakekannan.

”Aurinkotekniikan tavoitteena on tulla alan merkityksellisimmäksi toimijaksi. Osakekannan oston myötä haluan varmistaa, että pystymme keskittymään tavoitteen saavuttamisen kannalta tärkeimpien osa-alueiden kehittämiseen.

Olemme neljässä vuodessa kasvattaneet Aurinkotekniikan tyhjästä usean miljoonan liikevaihtoa tekeväksi yhtiöksi. Kova työ on palkittu hyvällä maineella. Työllistämme vakituisesti toistakymmentä työntekijää ja heidän korkea ammattitaitonsa on mahdollistanut laajojen kumppanuuksien solmimisen.

Viime syksynä toimme markkinoille RAULI kiinnitysjärjestelmän aurinkopaneeleiden tehokkaaseen asentamiseen. Näen Suomessa valmistetuilla ja suunnitelluilla tuotteilla valtavan potentiaalin. Laajan jakeluverkoston ansiosta kiinnitysjärjestelmien myynnistä onkin kasvanut vahva tukijalka aurinkopaneeleiden myynti- ja asennusliiketoiminnan rinnalle. Tällä hetkellä RAULI kiinnikkeitä käytetään laajalti suomalaisten ammattiasentajien keskuudessa ja alkuvuodesta pääsimme aloittamaan viennin Pohjoismaihin ja Eurooppaan.

Aurinkopaneeliala on kasvanut Suomessa usean vuoden ajan ja uusiutuvan energian yleistyminen on globaali megatrendi, mikä vahvistaa omaa käsitystäni siitä, että koronaviruksen aiheuttama markkinahäiriö on hetkellinen, eikä tule merkittävästi hidastamaan alan kehitystä. Kevään haastava markkinatilanne pakotti parantamaan oman toiminnan prosesseja. Tämä tarjosi myös mahdollisuuksia ja johti olemassa olevien kumppanuuksien syventymiseen.

Olen sanonut tämän ennenkin ja sanon sen taas; olemme saaneet verrattaen lyhyessä ajassa paljon aikaiseksi, mutta Aurinkotekniikan tarina on vasta alussa.”

- Ville Tiainen

Kysyttävää? Haluatko tarjouksen?
Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä.

Minulle saa lähettää sähköpostilla tietoa Aurinkotekniikan tuotteista ja palveluista sekä muista kiinnostavista aiheista. Suostumuksen voi peruuttaa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Lisätietoja käytännöistä löydät tietosuojaselosteestamme.

Kiitos yhteydenotosta!
Oops! Something went wrong while submitting the form.