Vlog 5. Aurinkosähkövoimalan visualisointi

12/9/2018

Suomen Aurinkotekniikka Oy on Egyptissä avustamassa GreenEnergy Finland Oy yli 1MW aurinkosähkövoimalan käyttöönotossa. Yksi aurinkosähkövoimalan inverttereistä on asennettu sisääntuloaulaan ja sen vieressä on livenä tuotantotietoja esittävä näyttöruutu.

Ruudulta nähdään voimalanreaaliaikainen kokonaisteho (kW), kumulatiivinen kokonaistuotanto (kWh) sekä eri rakennusten katoilla olevien paneelikenttien tehot. Erikoisuutena on kameran lähettämä kuva katolta. Kuva muuttuu taulussa 30 sekunnin välein ja se pyöriiympäri esittäen vierailijoille kaikki katolla olevat aurinkopaneelikentät. Tämä on erinomainen esimerkki aurinkosähkövoimalan onnistuneesta visualisoinnista. Näytössä konkretisoituu koko voimala asiakkaalle kuvien ja datan kautta.

Voimalan tuotantohistoria on tallessa GEF Vision järjestelmässä ja sen tarkastelu onnistuu älypuhelimella ja tietokoneella.

Rauli Wathen
Asennuspäällikkö
044 979 4505

Kysyttävää? Haluatko tarjouksen?
Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä.

Minulle saa lähettää sähköpostilla tietoa Aurinkotekniikan tuotteista ja palveluista sekä muista kiinnostavista aiheista. Suostumuksen voi peruuttaa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Lisätietoja käytännöistä löydät tietosuojaselosteestamme.

Kiitos yhteydenotosta!
Oops! Something went wrong while submitting the form.