AURINKOSÄHKÖÄ KOTITALOUKSIIN 2017

Logo link to home

Yrittäjiksi ryhtyessämme, asetimme Raulin kanssa Aurinkotekniikalle yhden, mutta sitäkin kirkkaamman tavoitteen: Suomen Aurinkotekniikka tarjoaa aurinkosähköjärjestelmiä pientaloihin ”avaimet käteen” -palveluna. Myymme ja asennamme laadukkaita aurinkopaneeleita tavallisien ihmisten tavallisiin omakotitaloihin. Tämä on se asia, jossa aiomme – ja myös tulemme olemaan parhaita.

Vuosi 2016 oli (ilahduttavan) kiireistä aikaa. Saimme tehdä töitä niin, että välillä sitä joutui jopa kotona pahoittelemaan. Tulevien ja nykyisten asiakkaiden kanssa keskustellessa ja paneelikiskoston rakenteita kiristellessä käsitys tekemämme linjauksen järkevyydestä vahvistui. Suomi on täynnä ihmisiä, jotka haluavat hyödyntää aurinkosähköä kodeissaan – ja mikä tärkeintä, meillä Suomessa on siihen loistavat olosuhteet!

Viime vuoden aikana aurinkovoimaloiden määrä Suomessa kaksinkertaistui. Sähkön siirtohintoja korottaneen Carunan sähköverkon alueella kasvu oli vielä vauhdikkaampaa, uusia järjestelmiä asennettiin jopa kolminkertainen määrä aiempaan kokonaismäärään verrattuna. Nämä ovat hyviä uutisia, jotka osoittavat, että olemme menossa samaan suuntaan muun maailman kanssa. Maailmanlaajuisesti aurinkopaneeleita asennetaan yli puolimiljoonaa kappaletta – joka päivä.

Tähän lehteen olen kerännyt kokemuksia ja näkemyksiä aurinkosähköön liittyen. Ääneen pääsevät asiakkaamme, suomalainen aurinkopaneelitehdas SaloSolar, Egyptiin miljoonan euron aurinkovoimalan myynyt GreenEnergy Finland sekä sähköjärjestelmien energiatehokkuuden professori Jero Ahola.

Aurinkosähkön läpimurto ei odota meitä kulman takana, muutos on jo täydessä vauhdissa.

Aurinkoisin terveisin,
Toimitusjohtaja
Ville Tiainen
044 979 5042

Uusimmat artikkelit

AURINKOPANEELEIDEN KIERRÄTTÄMINEN

AURINKOPANEELEIDEN KIERRÄTTÄMINEN

Aurinkosähköasiantuntijamme Taru Rantaruoko selvitti opinnäytetyössään Aurinkopaneelien kierrättämisen mahdollisuudet Suomessa.

AURINGOSTA ENEMMÄN ENERGIAA NANORAKENTEEN AVULLA

AURINGOSTA ENEMMÄN ENERGIAA NANORAKENTEEN AVULLA

Paljas piiaurinkokennon pinta heijastaa yli 30 % sille saapuvasta valosta.

SUOMEN MERKITYKSELLISIN AURINKOSÄHKÖALAN TOIMIJA?

SUOMEN MERKITYKSELLISIN AURINKOSÄHKÖALAN TOIMIJA?

Vuonna 2019 Suomessa tuotettiin aurinkopaneeleilla 170 GWh sähköä. Arkielämästä tutummalla mittayksiköllä ilmaistuna määrä on 170 miljoonaa kilowattituntia.