Aurinkotekniikka.fi logo

AURINKOSÄHKÖASENNUS VAATII AMMATTITAITOA

Vaativissa aurinkosähköasennuksissa ammattitaito joutuu koetukselle. Katoilla liikkuminen on haastavaa ja kohteet ovat rakenteeltaan erilaisia. Työtä tehdään ympäri vuoden, eivätkä Suomen vaihtelevat sääolosuhteet tee asentamisesta helppoa. Onneksi tekemiseen on muodostunut tietyt rutiinit, jotka helpottavat asentamista

Työturvallisuus on asia, josta Aurinkotekniikka ei tingi.  Katolla työskentelyssä on aina putoamisen riski, ja tämän vuoksi asennuksissa käytetään turvaköysiä, -valjaita ja kypärää. Hyvät turvavälineet eivät hidasta työskentelyä ja niiden käyttö näkyy suoraan asennuksen laadussa. Olivat asennusolosuhteet mitkä hyvänsä, täytyy työporukan puhaltaa yhteen hiileen. Hyvällä yhteishengellä onkin suuri merkitys, mikä näkyy yrityskulttuurissamme. Tärkeintä on pitää kiinni hyvästä tekemisen meiningistä.

Asenteen lisäksi myös työn laadun tulee olla kohdallaan. Laadukasta, hyvin tehtyä asennusta on mukava esitellä asiakkaalle. Ohje jota asennuksilla noudatamme, tulee entisen esimieheni sanonnasta: ”Tee työ niin hyvin, että voit sanoa, että se on sinun tekemäsi!”

Tätä ajatusta noudatamme myös tulevaisuudessa.

Luitko jo nämä?