Asiakastutkimus

17/10/2018
Logo link to homeSuomen Aurinkotekniikka Oy:lle on kolmen toimintavuoden aikana kertynyt iso joukko asiakkaita ja määrä kasvaa päivittäin. Syksyn aikana toteutamme Asiakastutkimuksen, jolla kartoitetaan toiminnalle asetettujen laatukriteereiden täyttyminen. Puhelinhaastatteluna toteutettavassa tutkimuksessa selvitetään asiakkaiden tyytyväisyys toimintamme eri osa-alueilla.


Saatu palaute on äärimmäisen tärkeää, sillä se auttaa toiminnan kehittämisessä ja asiakkaiden oikein palvelemisessa myös tulevaisuudessa. Samalla tarjoutuu mahdollisuus kuulla, mitä tutuille ihmisille kuuluu ja minkälaista elämä on sähkön pientuottajana.


Tulosten pohjalta valmistuu insinöörin opinnäytetyö energia- ja ympäristötekniikan alalta. ”Haastatteluita on ehditty tehdä jo jonkin verran ja vastaanotto on ollut oikein lämmin. On ollut ilo huomata, kuinka avuliaasti asiakkaat vastaavat kysymyksiin ja antavat arvokasta palautetta toiminnan kehittämiseksi. Valtava kiitos kyselyyn jo vastanneille ja kiitos jo etukäteen teille, joita tulen lähiviikkoina haastattelemaan.”