Tule mukaan rakentamaan menestystarinaa!

3/12/2018
Logo link to home

Vuosi 2018 on mennyt yhdessä hujauksessa. Joulukuun ensimmäisinä päivinä, kun jäljellä on enää yksi kuukausi, on hyvä vilkaista taakse ja katsoa mitä tänä vuonna on ehtinyt tapahtua:

 1. Aurinkotekniikan kauppamäärät ovat (jälleen) yli kaksinkertaistuneet.
 2. Asiakastutkimuksen perusteella yli 95% asiakkaistamme on tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä. Suomen Aurinkotekniikan suosittelua kuvaava NPS-luku on 80(!!!).
 3. Alkuvuodesta pääsimme kumppaniksi Carunan kesäkampanjaan, joka kannusti pientaloasukkaita aurinkosähkön hyödyntämiseen. Katso erään asiakkaamme kokemukset tästä.
 4. Keväällä tulimme valituksi energia-alan KasvuOpeniin yhtenä alan lupaavimpana kasvuyrityksenä.
 5. Kesällä lanseerasimme aurinkosähkön hyödyntämisestä kiinnostuneille Aurinkopaneelikoulun sekä Aurinkopaneelioppaan.
 6. Alkusyksystä vierailimme Egyptissä, jossa avustimme +1MW (yli 1000kWp) aurinkosähkövoimalan käyttöönotosta. Tähän reissuun voit tutustua tässä vlogissa.
 7. Syksyllä laajensimme toimintamme lämpöpumppuihin ja vesi-ilmalämpöpumppujen myynnissä saatiin "lentävä lähtö" - ensi vuonna rikomme ennätyksiä.

Vuonna 2019 vauhti ei tule hidastumaan ja voittajajoukkueen rakentaminen on parhaillaan käynnissä. Etsimme nälkäisiä myyjiä seuraaville paikkakunnille:

 1. Tampere (useita myyjiä)
 2. Turku (useita myyjiä)
 3. Järvenpää
 4. Nurmijärvi
 5. Hyvinkää
 6. Lohja
 7. Vihti
 8. Heinola
 9. Kouvola

Lähetä avoin hakemus osoitteessa www.aurinkotekniikka.fi/rekry

Mikäli kiinnostuksesi Aurinkotekniikkaa kohtaan heräsi, kuulen sinusta mielelläni lisää. Hyvästä työstä maksamme hyvän palkan.

Aurinkoisin terveisin,

Ville Tiainen
Toimitusjohtaja